Erëz e mishit

FG icon

Sku: 131131

CHF 9.80
Shuma:
sasi:

Përbërësit:

Erëza & Herbs (Paprika, Macis Blossom, Lovage, Rosemary, Thyme), Kripë Ushqimore e Pandërprerë, Glutamate Mononatrium, Maltodextrin, Dextrose, Perime (Leek, Selino, Karrota)

 Vlerat mesatare ushqyese për 100g
 energji 677kj / 162kcal
 I trashë 2.1g
 -> ges. Acidet yndyrore 0.8g
 karbohidrate 27.7g
 -> sheqer i tij 10.4g
 Proteinë 9.6g
 Kripë 58.5g

Informacioni i produktit:

Në dispozicion për më shumë se 30 vjet në kasapët. "S'metzgerwück" në paketimin e ri. Monedha e mishit është një përzierje e balancuar e erëzave për mishin e mishit. Me steaks komode të mishit, shiritat e feta ose të pjekura të pazgjidhura. Monedha jonë e mishit është gjithashtu ideale për përdorim si bazë e marinadave ose shijes së salcave.

Aplikimi - Disa shembuj:

Mirë për Güggeli, viçi, mish derri dhe viçi, me copa më të mëdha të mishit, rekomandohet se sezoni mishin.

Ndeshje me:

Mish, mish, mish derri, trutt, pulë, Barbecue dhe shumë më tepër.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe