Përbërësit:

Erëza dhe barishte (hudhër, qepë, qepë, lovage, majdanoz, paprika) kripë ushqimore e payodizuar, glutamate mononatrium, maltodextrin, perime (leek, selino)

  për 100g
  926KJ / 221KCAL
  2.2g
  1.1g
  37.7g
  23.0g
  12.0g
  40.7g