Grüezi nga Universum Stedy

Padyshim që e pyesni veten ... çfarë është pas saj? Ata thjesht duan të më shesin përsëri "produkte". E hapur: Sigurisht që keni të drejtë.
Por dhe kjo është shumë më e rëndësishme.
Ne jemi të mirëpritur nga zemra e mirëpritur në universin tonë pikant.
Më shumë vijon këtu ...