E kufizuar: Kripë fisnike me 7% habanero (<-Direkt duhet

Sku: 5009

CHF 39.00 CHF 49.00
sasi:

Kripë deti La Baline nga Camargue rafinuar me 5% Red Habanero Chilli nga Sunny Meksikë.
Për ata që duan me të vërtetë.

Asgjë nuk ka ndryshuar në proces: përzier me dorë, shishe, si dhe etiketën, vulën dhe librin e recetave janë bashkangjitur manualisht. Shumë pas prodhimit të moshës.

Unike, e pazakontë, e zgjedhur dhe e bërë në Zvicër.

Një majë përpunon gjithçka!

Vip Set's

Mund të shijojë edhe