Grill Mi Set

Sku: 13009

CHF 9.90 CHF 14.20
sasi:

Informacioni i produktit:

Set i duhur - Marinada jonë e mirë për mishin dhe për patate të skuqura, që fryn e ngurtë. Steding Manfaktur nga Weinfelden gjithmonë përzihet i freskët, me përbërës të freskët, kështu që këto përzierje kanë më shumë shije dhe një datë të gjatë të qëndrueshmërisë.

Aplikimi - Disa shembuj:

Grupi për të dhënë pjesën tuaj fisnike të mishit shijen e duhur
Dhe në patatet për të marrë salcë të papërshkrueshme, tipike STEDY.

Filloni tani dhe provoni tani.

Ndeshje me:

Härdöpfwwwß, Chaswood, Fondue Spice, Raclette Spice, Përzierje Spice, pa kripë, pa glutamate, përbërës të pastër.

1x marinadë konjak - 200g
1x härdöpflwück - 90g

Vip Set's

Mund të shijojë edhe