Kokrrizë me hudhër

Sku: 19532

CHF 7.90 CHF 10.90
sasi:

Përbërësit:

Grimcën e hudhrës 100%

 Vlerat mesatare ushqyese për 100g
 energji 1257kj / 300kcal
 I trashë 13.6g
 -> ges. Acidet yndyrore 1.3g
 karbohidrate 31.0g
 -> sheqer i tij 27.3g
 Proteinë 10.9g
 Kripë 1.8g

Informacioni i produktit:

Granulat e hudhrave, përbëhet nga granula të bukura të hudhër të thata me konsistencë më të lirë. Granulat është gati si tokë e imët si miell.

Aplikimi - Disa shembuj:

 

Granulat e hudhrave mund të përdoren si hudhra të freskëta, të papërpunuara.
Një granula hudhër e hudhër e grumbulluar korrespondon përafërsisht për një karafil hudhër.
Granulat kanë një erë karakteristike dhe një shije të butë deri në ëmbël.

Ndeshje me:

Spinaq, supave, enët kërpudha, si dhe në dips, salcat, dressings, vinaigrette ose pesto.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe