Rösti me härdöpfelgwürz®

Sku: 60151

CHF 2.90 CHF 3.90
sasi:

Përbërësit:

Patate, vaj rapese, përmirësues të aromës: glutamate mononatrium, erëza, qepë, hudhër, dekstrozë

 Vlerat mesatare ushqyese për 100g
 energji KJ / kcal
 I trashë Gocë
 -> ges. Acidet yndyrore Gocë
 karbohidrate Gocë
 -> sheqer i tij Gocë
 Proteinë Gocë
 Kripë Gocë

Stredi Rösti me Härdöpfwwwrz® sjell mashtrimin e kuzhinës me patate zvicerane nga tigan në tryezën e familjes. Härdöpflüwwwwwürz unike dhe popullore është ideale për erëza të gjitha enët e patates dhe përdoret në vend të kripës ose shpërndarjes.

Përgatitja:

Shto Rösti pa shtuar yndyrë në një tigan të veshur me nxehtësi, për rreth 2 min. Fry në nxehtësi të lartë, liroj, formë për një tortë, nuk lëviz më. Në nxehtësi të mesme për rreth 6 min. Sauté derisa një kore e artë ngjyrë kafe të formohet. Vendosni një pllakë të sheshtë në tigan, nxitoni në pjatë në pjatë dhe rrëshqisni përsëri në tigan, rosto për rreth 6 minuta.

 

Vip Set's

Mund të shijojë edhe