BBQ - fërkim

Sku: 19151

CHF 10.90
sasi:

Përbërësit:

Paprika, kripë tymi, sheqer kallamishte, kripë ngrënie e pa pajtuar, amplifikues shije: glutamate mononatrium, hudhër, qepë, djegës, piper, majan, i dashur

 Vlerat mesatare ushqyese për 100g
 energji 992kj / 238kcal
 I trashë 4.0g
 -> ges. Acidet yndyrore 0.7g
 karbohidrate 36.0g
 -> sheqer i tij 17.0g
 Proteinë 7.7g
 Kripë 19.9g

Informacioni i produktit:

Stedy BBQ fshij spice pluhur, çdo gjë në të atë që duhet për të përkryer përgatitur derri tërhequr.
Me një bilbil të ftohtë për mprehtësinë e duhur, me më pak kripë për të marinuar mishin e thatë.

Aplikimi - Disa shembuj:

Rub vjen në mënyrë të përkryer kur pjesët e mishit në përzierjen e erëzave lejohen të pushojnë për 4 deri në 24 orë, duke tërhequr edhe shijet dhe shija është optimale e dobishme. Rubs janë përzierjet e erëzave të zgjedhjes për të gjithë dashamirët e tiganisjes.

Nëse një mish derri ose derri i tërhequr - me spice me fërkim, mishi bëhet një mashtrim i kuzhinës.

Ndeshje me:

BBQ fshij, fletët e spirancës, spirancë me alternativë, fshij për BBQ, fshij, marinadë të thatë, kripë tymi, derdhur derri.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe