Marinadë konjaku

Sku: 51231

CHF 9.90
Shuma:
sasi:

Përbërësit:

Vaji i rapës, uji, kripa e tryezës (e pajustifikuar), hudhra, speca, kerri, qepë, macis, rozmarinë, glukozë, verë të bardhë, melasë, mustardë, konjak 3%, barishte

  për 100g
  1486KJ / 355KCAL
  27.0g
  2.5g
  24.0g
  21.0g
  2.4g
  13.0g

Informacioni i produktit:

Përcakton marinadën më të mirë të Semi.
Baza për marinadë metzgermeister, e para e përzierjes së shtëpisë sonë, shërben,
Kjo është e rafinuar, ndër të tjera, me 2% të vërtetë reale 3 *** konjak.

Mbaruar Marinades për të gjithë mishin dhe shpendët, aplikimi më i thjeshtë për pan, furrë ose Barbecue. Të gjitha marinadat janë plotësisht të lirë nga vaj palme dhe janë prodhuar me përbërës të pastër, pa shtesat e preservatives, pa agjentë trashje dhe pa numra.

Aplikimi - Disa shembuj:

Mish i hollë i hollë, marinoni copa më të mëdha nga rreth 400g në prag, në mënyrë që marinada të mund të lëvizë mirë,
Pastaj rosto direkt në skarë, në tigan ose furrë në temperaturë normale.
Shuma shtesë për kilogram mish rreth 70 gram marinadë

Meqenëse ky marinadë është ruajtur natyrshëm me mjaltin e bletëve, lehtë mund të ruhen të papunuara, Zuetzort përdoret në vajin më të mirë të rapeseed.
Bee mjaltë, si dhe vaj rapeseed do të "vështirë" në ftohje, duke e vënë marinadën direkt në erëza. :-)

Shuma shtesë për kilogram mish rreth 70 gram marinadë

Ndeshje me:

Cognac fisnike marinadë, 3 *** konjak, marinadë për të gjitha llojet e mishit.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe