Curry

Neni nr.: 19512

CHF 10.90
Shuma:
Shuma:

Informacioni i produktit:

Curry është një nga përzierjet më të famshme të erëzave në mbarë botën dhe shumë të shkathët. Curry ynë është i butë në shije dhe për dashamirët e kerry të domosdoshme.

Aplikimi - Disa shembuj:

Classics janë kerri Thai ose kerri indian.

Curry në një bold pak i vendosur pak është shpalosur aroma e tij më të mirë, pastaj pastaj shtoni lëngun. Mos lejoni që yndyra të jetë e nxehtë për kerri për të djegur dhe bëhet e hidhur.

Ndeshje me:

Curry Mix, kerri nga India, salcë kerri, kerrywurst, curry risotto, kerri më të butë.

Zutaten: 

Koriander, Kurkuma, Fenchel, Speisesalz, Bockshornklee, Kümmel, Chillies


Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi