Di Bescht Cocktail Sauce

Neni nr.: 16905

CHF 8.60
Shuma:
Shuma:

Informacioni i produktit:

Salcë traiteur "di delve" ka shije të shkëlqyeshme në sanduiçe, schnitzelboden, hamburger, për fondue Chinoise dhe Boourguignonne, si një salcë Dipp me perime ose vetëm për të mish, sallam dhe djathë.
Më tej, salcë përshtatet gjithashtu në raclette ose mund të përdoret si bazë e një salcë sallate. Salcë është pa kolesterol dhe e bërë pa vezë.

Me chives të freskëta dhe 3 *** konjak.

Bazuar në StedyAise, një salcë si majonezë, e bërë nga sweetlupines, e bëjnë këtë salcë për alternativë të shëndetshme të normale Dip salca.

Aplikimi - Disa shembuj:

Për schnitzelbrot, hamburger ose hotdog, ju llogarisni me rreth 30g salcë.

Ndeshje me:

Kebab, hamburger, schnitzelbrot dhe shumë më tepër.

Pa gluten, pa salcë dip pa vezë, cholesterol pa pagesë.

Zutaten:

Sonnenblumenöl, Wasser, Tomatenpüree, Tafelessig, Senf, Glucose, Zucker, modifizierte Maisstärke, Cognac, Speisesalz, Sonnenblumenprotein, Knoblauch, Zwiebeln, Schnittlauch, Hefeextrakt, Konservierungsstoff: Kaliumsorbat; Verdickungsmittel: Guarkernmehl, Xanthan; Würzzubereitung: Tabasco; Gewürze, Gewürzextrakt / färbendes Lebensmittel Paprika extrakt


Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi