Menage çeliku inox - e punuar me dorë në Bichelsee

FG icon

Sku: 4731

CHF 89.00 CHF 109.00
sasi:

Informacioni i produktit:

Menage çeliku inox, i bërë me dorë në Bichelsee të bukur, Kanton i Thurgau.
Përfshirë 6 mini përhapës.
Pse e bëjmë atë? Dhe pse kushton kaq shumë? Sipas bindjes sonë, ne mund të punojmë me prodhuesit zviceranë më të qëndrueshëm.
Produkti kushton një çmim të caktuar dhe kështu e gjithë parcela bëhet më e vlefshme.

Më poshtë përfshihet në menaxher:

Härdöpfelgwürz 90g Përzierje unike për përdorimin e gjithanshëm në kuzhinë.

Salatgswürz 55g Paruka e sallatës është një përzierje tipike për prodhimin e një salcë të përsosur të sallatës.

Fleischgwürz 70g Në dispozicion në kasapët për mbi 30 vjet. "S'metzgergwürz" në paketimin e ri.

Raclette & Fondue Gwerz 45G "Raclette & Fonduegwürz 160g Spreater" Deep Red në ngjyrë dhe erëza më e mirë për Raclette & Fondue!

Schtiekhuus pfäffer 70g Dreamndrra e themeluesit të kompanisë për të zotëruar steakhouse të tij u pastrua me këtë përzierje. "Rustic duhet të jetë" dhe thjesht shije si piper.

S`aroma 65g Aroma S 'është erëza universale e shpërndarjes dhe ideale për të rafinuar të gjitha pjatat.

Optimale për të dhënë ose për përdorimin tuaj.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe