FischGwürz

Neni nr.: 13241

CHF 10.90
Shuma:
Shuma:

Informacioni i produktit:

Disponder i peshkut jep një shije të mirë të peshkut dhe krustaceve.
Është e balancuar dhe e matur, kështu që përdhes nuk është tejkaluar nga peshku.
Falë miellit të orizit të përmbajtur, ka një "dogjitë" të shkëlqyera rreth çdo pjese të peshkut.

Aplikimi - Disa shembuj:

Fishwear dhe sekretet e tij:

Formula e Peshkut Desponder ka qenë në dispozicion për më shumë se 38 vjet, përzierja ka të vërtetë shumë tifoz!

Por :) -> Në kontrast me të gjitha përzierjet e tjera ju mund të dini me seding, ne kemi një pjesë të miellit oriz në desponderin e peshkut, përveç pluhur limoni, kopër, bimëve dhe kripës. Ky përqindje e miellit të orizit jep një kore të mirë, me çdo fileto peshku.

Ndeshje me:

Peshku, peshku i peshkut, aromë peshk, crunchtime peshku dhe shumë më tepër.

Zutaten:

Gewürze & Kräuter (Dill, Pfeffer, Zwiebeln, Thymian) unjodiertes Speisesalz,
Reismehl, Maltrin, Sonnenblumenöl, ZitronensäureJu gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi