HärdöpfelGwürz® Füürig Scharf

SKU: 19211

CHF 12.00
Shuma:
Menge:

Informacioni i produktit:

Kujdes - vetëm për të rriturit
Trendi për të ngrënë fokus rritet gjithnjë e më shumë, dhe kështu krijuam 3 bregdetare të ndryshme "të mprehta".

Vështirësitë tona, të rafinuara me Habanero Chilli nga Meksika.

Aplikimi - Disa shembuj:

Habanero Chilli konsiderohet si një nga chillis më të mprehta në mbarë botën dhe është i kufizuar vetëm, varësisht nga korrja që marrim një alokim apo jo.

Racy Sharp = 5% Habanero Chilli Niveli i nxehtë
Fühlig Sharp = 7% Habanero Chilli Niveli i nxehtë
Tüflisch mprehtë = 9% habanero chilli nivel të ndritshme

Ndeshje me:

Pothuajse gjithçka :-)

Zutaten:

Gewürze & Kräuter (Knoblauch, Zwiebeln, Paprika, Macisblüte, Rosmarin, Chilli, Basilikum, Liebstöckel, Thymian), Traubenzucker, unjodiertes Speisesalz, Mononatriumglutamat, Habanero 7%

 Durchschnittliche Nährwerte pro 100g
 Energie 647KJ / 154kcal
 Fett 0.4g
 -> davon ges. Fettsäuren  0.1g
 Kohlenhydrate    18.9g
 -> davon Zucker      3.4g
 Eiweiss        18.3g
 Salz  54.9g

Vip Set's

Könnte Dir auch schmecken

Zuletzt angeschaut