MARINADI I HONIG

FG icon

Sku: 51141

CHF 9.90
Shuma:
sasi:

Përbërësit:

Vaji i rapës, uji, kripa e tryezës (e pa impresionuar), glukoza, verë e bardhë, mustardë, mjaltë bletësh 33%, erëza, barishte, qepë, dekstrozë

 Vlerat mesatare ushqyese për 100g
 energji 1444KJ / 345KCAL
 I trashë 21.0g
 -> ges. Acidet yndyrore 2.5g
 karbohidrate 37.0g
 -> sheqer i tij 21.0g
 Proteinë 1.4g
 Kripë 13.0g

Informacioni i produktit:

Me 33% mjaltë më të mirë të bletëve në recetë.
Përfunduar marinadë për të gjithë mishin dhe shpendët. Aplikimi më i lehtë për pan, furrë ose Barbecue.
Krahët e pulave bëhen një ndjesi për tundimin e ëmbël dhe spareribet.
Më të përshtatshme për wok për të dhënë enët aziatike në shijen e ëmbël me erëza.
Të gjitha marinadat janë plotësisht të lirë nga vaj palme të prodhuara me përbërës të pastër.

Pa aditivë të preservatives, pa agjentë të trashë dhe pa numra.

Aplikimi - Disa shembuj:

Mos e skuqni mishin për të nxehtë, në mënyrë që mjalti të shpalos aromën e tij të plotë dhe nuk digjet.

Përgatitni boshtin e derrit në furrë, pastaj piqni me marinadë të mjaltit për të marrë një kore të mirë.

Mish i hollë i hollë, marinoni copa më të mëdha nga rreth 400g në prag, në mënyrë që marinada të mund të lëvizë mirë,
pas kësajNë temperaturë të ulët skuq, në skarë në tigan ose furrë.


Meqenëse ky marinadë është ruajtur natyrshëm me mjaltin e bletëve, lehtë mund të ruhen të papunuara, Zuetzort përdoret në vajin më të mirë të rapeseed.
Bee mjaltë, si dhe vaj rapeseed do të "vështirë" në ftohje, duke e vënë marinadën direkt në erëza. :-)

Sasia për kilogram mish rreth 80 gram marinadë.

Ndeshje me:

Poulet, Marinadat e Poulet, mjaltë, bletë dhe shumë më tepër.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe