Paprika e butë

FG icon

Sku: 19502

$13.00
sasi:
Informacioni i produktit "paprika e butë 160g shpërndarës"

Lloji i parë i paprikës me një vlerë minimale të ASTA prej 120.
Cilësia më e lartë e zgjedhur.

Zgjedhur paprika mirëdesëm të parë, të kuqe të thellë me shije shtesë të butë.
Paprika përdoret në shumë enët. Shije e tij e hollë i përshtatet supave, salcave, enëve të vezëve, shtresave dhe sallatave të djathit.
Gjithashtu shumë panxhar, derra dhe viç, qengji, shpezë, peshk dhe natyrisht perime, të tilla si lakër, domate, kërpudha dhe tranguj.

Përbërësit:

Piper i pastër i mirë 100%

 Vlerat mesatare ushqyese për 100g
 energji 1326KJ / 317KCAL
 I trashë 13.0g
 -> ges. Acidet yndyrore 2.1g
 karbohidrate 34.9g
 -> sheqer i tij 33.1g
 Proteinë 14.8g
 Kripë 34.0g

Vip Set's

Mund të shijojë edhe