Rahmsauce

Neni nr.: 2906

CHF 16.35
Shuma:
Shuma:
Informacioni i produktit "salcë krem ​​250g thjesht mund të japë"

Salcë krem ​​është e ndjeshme ndaj perimeve të çdo lloji, sidomos për spares dhe brokoli. Gjithashtu të gjitha mishit kanë një shoqërim të mirë me salcë krem. Si një variant, ajo është gjithashtu një pjatë e mirë në sanduiç dhe raclette e goditjes.

Në një pjatë të mirë, salcë e drejtë nuk duhet të mungojë. Saucis seding në formë të menjëhershme janë jashtëzakonisht të thjeshta në përgatitje dhe ofertë, për shembull, zare avantazhin që ata janë të lirshëm të dozuar.

Aplikacion:
Shtoni pluhur 70-90g në 1 litër ujë dhe lejoni të vloni lehtësisht për 5-8 minuta.

Shënim:
Salcë është lactose-free vetëm nëse ajo është e trazuar me ujë ose qumësht pa laktozë!

 

Zutaten:

Maisstärke, Kochsalz, Dextrose (Mais), Reismehl (glutenfrei), Geschmackverstärker: Mononatriumglutamat, Titandioxid, Würze (hydrolisiertes Sojaprotein), Rapsöl, Gewürze (Zwiebeln, Knoblauch), Verdickungsmittel: Xanthan, Säuerungsmittel: Zitronensäure, Trennmittel: Siliziumdioxid


Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi