s'Aroma

Neni nr.: 13061

CHF 9.80
Shuma:
Shuma:
Informacioni i produktit "S'aroma 250g shpërndarës Alternativa e mençur për Aromat"

S 'Aroma është shpërndarja universale dhe ideale për rafinimin e të gjithë ushqimit.

Është aromatike dhe e balancuar në shije. Është mirë për salcat e erëza dhe supave,
Por shijet e perimeve, në salcë sallatë, në vezë ose në bukë gjalpë.

Zutaten:

Speisesalz,Kurkuma, Zwiebeln, Knoblauch, Maltodextrin, Hefeextrakt, Sonnenblumenöl, Trennmittel: Siliciumdioxid, Zucker, Gewürzextrakt


Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi