Schtiekhuus pfäffer i de Birebaum - mühli

Sku: 4725

CHF 139.00 CHF 149.00
sasi:

Informacioni i produktit:

Schtiekhuus pfäffer i de Birebaum - mühli

Seria ekskluzive speciale e Schtiekhuus Pfäffer Mühli është bërë nga druri fisnik i pemës së dardhës. Seria Birnenbaum është unike dhe ekskluzive, kështu që tërhiqeni për aq kohë sa të keni mundësi. Edicioni është i kufizuar në numrin e pjesëve që rezultuan nga kjo një pemë dardhe Thurgau. Pra, nxitoni!

Cfare eshte?

 • Kripë deti i trashë
 • Kokrrat e shpuara
 • E zezë, e bardhë dhe e gjelbër, e shtrydhur
 • Peperoncini, i grimcuar dhe i situruar

Dhe për wa?

 • Për të rafinuar dhe sezon mishin, peshkun, shpendët, skarë, bbq, perime, makarona, supa dhe salca.

Chasch bruuuche bi ....

 • Ftesë
 • Skarë
 • festë verore
 • Si një kompani dhe dhuratë e klientit

Kush është absolutisht një bast ...

 • Njohës
 • Koleksionist
 • Kuzhinier hobi
 • Gustator
 • Gourmets
 • Specialistët e Grill & BBQ

Vip Set's

Mund të shijojë edhe