Kasolle stedy

FG icon

Sku: 3923

$14.00
sasi:

Mbështetni projektin tonë: St.Agnes e Montepulciano (Filipinet)

Ne kemi përjetuar atë që ju mund të lëvizni në një vend me CHF 10.00 / muaj dhe fëmijë, si krenar për një fëmijë pastaj shkon në shkollë dhe kështu përmirëson situatën e tij dhe situatën në të gjithë fshatin.

Kështu u krijua ideja "Steding Hut", për hat shitur CHF 10.00 të shkojnë direkt në shtëpi pa ndërmjetës dhe të ndihmojë për të ndihmuar vetë dhe duke ndërtuar një të ardhme të vetëpunësuar për fëmijët në shtëpi.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe