Stedy Pinsel

Neni nr.: 3951

CHF 14.90

Furçë silikoni me cilësi të lartë rozë nga Kuhn Rikon

Praktike për të rritur gjalpë fluide, marinada dhe salcat.
Ideale për greasing molds pjekje, përhapjen e pastave ose marinimin e mishit.

 

Ju gjithashtu mund të dëshironi

Shikuar Së Fundmi