KUFIZUAR: Kripë fisnike me 7% Toscana Herbs Mix Special në Glass Me Aroma Vula

Sku: 5000

CHF 39.00 CHF 49.00
sasi:

Kripë deti la baltinë nga shoqëruesi i rafinuar me 7% përzierje bimor nga Provence.

Asgjë nuk ka ndryshuar në proces: përzier me dorë, shishe, si dhe etiketën, vulën dhe librin e recetave janë bashkangjitur manualisht. Shumë pas prodhimit të moshës.

Jepni kuzhinë tuaj një extranote. Me kripën e butë të detit dhe aromat e forta, ju jepni çdo karakter një karakter.

Unike, e pazakontë, e zgjedhur dhe e bërë në Zvicër.

Një majë përpunon gjithçka!

Vip Set's

Mund të shijojë edhe