Grill - Libri Ueli 2 Grill për të imituar thjesht

FG icon

Sku: 4041

CHF 18.10 CHF 38.00
sasi:
Vajtimi është ndezësi i vazhdueshëm dhe shumë kohë më parë një ngjarje gjatë gjithë vitit. Grills sot janë shumëfunksionale. Kush dëshiron, mund të përgatisë gjithçka nga aperitiv për të ëmbëlsirë gjithçka në skarë, dhe kjo në cilësinë e yjeve. Aroma, pika e gatimit, lëngja e ushqimit të pjekur në skarë dhe të shëndetshëm janë të garantuara.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe