Raclette Set

Sku: 45181

CHF 11.95
sasi:
Informacioni i produktit:
"Set Raclette: Härdöpfelgwürz dhe Raclette Fondue Gwerz"

Seti ynë Raclette përfshin sa vijon:
- Härdöpfelgwürz 300g
- raclette/ fonduegwürz 45g

Kush nuk e njeh atë, Fine Fondue ose Raclette të planifikuar dhe të ftuarit e ftuar ... dhe pastaj vijnë:
"A po më jep akoma specat me një grupim?"
"A mund të kem akoma piper?"
"A keni akoma hudhër?"

Sigurisht, Fondue & Raclettegwürz është gjithashtu i përshtatshëm për feta djathi,
Sezoni tavën e djathit dhe gjithçka tjetër me djathin dhe kështu forconi shijen e mirë.

Vip Set's

Mund të shijojë edhe